آزمایش اتمی جدید کره شمالی؛ 14 برابر بزرگ‌تر!

شنبه 21 اسفند 1395
20:10
آزمایش اتمی جدید کره شمالی؛ 14 برابر بزرگ‌تر! کره شمالی برای آزمایش اتمی جدید آماده می‌شود که ممکن است تا 14 بار قویتر از آزمایش‌های قبلی این کشور باشد.

العالم - آسیا

تحلیلگران آمریکایی روز شنبه اعلام کردند کره شمالی در حال حفر تونلی در سایت آزمایش هسته ای خود است و شواهد نشان می دهد این کشور ممکن است انفجاری تا 14 بار قویتر از آزمایش هسته ای قبلی خود انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ از سئول، براساس تحلیلی که در پایگاه اینترنتی  نورث 38  وابسته به مرکز آمریکا - کره در بخش مطالعات بین الملل دانشگاه جان هاپکینز منتشر شده است ، تصاویر ماهواره ای به دست آمده از سایت آزمایش هسته ای  پونگی ری Punggye-ri در شمال شرق کره شمالی نشان می دهد تونلی عظیم و محکم در حال حفر در این مرکز است که چهار آزمایش از پنج آزمایش هسته ای قبلی پیونگ یانگ نیز در آنجا انجام شده است.

فرانک پابیان و دیوید کوبلنتز کارشناسان آمریکایی در زمینه علوم محیطی گفتند از حفر این تونل می توان نتیجه گیری کرد که کره شمالی برای یک آزمایش هسته ای زیرزمینی قوی با قدرت حدود 282 کیلوتن آماده می شود.

قدرت آزمایش هسته ای قبلی کره شمالی که نهم سپتامبر سال 2016 انجام شد حدود 15 تا 20 کیلوتن بود. یک کیلوتن معادل هزار تن تی ان تی است.

کره ­شمالی ­سال گذشته در ماه های ژانویه و سپتامبر دو آزمایش هسته ای انجام داد که چهارمین و پنجمین آزمایش های هسته ای این کشور بود. پیونگ یانگ سال های 2006 ، 2009 و 2013 نیز سه آزمایش هسته ای انجام داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا