پایگاه اسرائیلی: «جنون اردوغان» ... پیامد شکست در رؤیای بزرگ

دوشنبه 23 اسفند 1395
00:24
پایگاه اسرائیلی: «جنون اردوغان» ... پیامد شکست در رؤیای بزرگ جی آلستر تحلیلگر اسراییلی گفت ترکیه می کوشد رای مثبت مردم این کشور را به نفع همه پرسیی جمع کند که به رجب طیب اردوغان رییس جمهور این کشور اختیارات گسترده ای می بخشد.

العالمآسیا 

به گزارش پایگاه وتو، وی در گزارشی که در پایگاه خبری عبری واللا منتشر شد، گفت: «ترکیه اردوغان تردیدی در زمینه تنش آفرینی با کشورهای قاره اروپا ندارد».
جی ادامه داد: «هر شخصی که با اردوغان مخالفت کند، دشمن محسوب می شود. دشمن اردوغان پس از کرد ها و داعش، کلمه "نه" است».
وی افزود: «در ترکیه اعتمادی به پیروزی در همه پرسی نیست. دشوار است که واکنش نظام اردوغان را در صورت شکست در همه پرسی، پیش بینی کنیم. اما می توان پیش بینی کرد که اردوغان در صورت برآورده نشدن آرزویشدچار جنون خواهد شد».  
206
 

 

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان