قانون اساسی سوریه و تروریسم ... محور نشست آستانه

سه شنبه 24 اسفند 1395
16:41
قانون اساسی سوریه و تروریسم ... محور نشست آستانه فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه به گفت و گوهای آستانه گفت که قانون اساسی سوریه و تعیین مناطق استقرار گروه های تروریست، مهمترین محورهای بحث در اجلاس آستانه است.

العالم سوریه 

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، الکساندر لاورنتیف در جمع خبرنگاران، گفت: در این نشست مسائل مرتبط با قانون اساسی جدید سوریه بررسی می شود. مسائل سیاسی زیادی وجود دارند که می توانیم در گفتگوها دربارۀ آن مشورت کنیم».

فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین به گفت و گوهای آستانه، همچنین، ملاقات با هیات سازمان ملل متحد را مفید دانست و بر ضرورت تعیین مناطق استقرار گروه های تروریستی مانند داعش و جبهه النصره تاکید کرد. لاورنتیف گفت: «تعیین مناطق استقرار داعش و النصره در سوریهف مهم ترین موضوع گفتگوهای آستانه است».

206 
 

0% ...

آخرین اخبار

دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی


قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد


لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست


چتم هاوس: آمریکایی‌ها در نوامبر با ترامپ تسویه حساب می‌کنند


پزشکیان: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است


صلاحیت ۱۹ داوطلب مجلس خبرگان در چهار حوزه انتخابیه تأیید شد


ایتالیا تمدید توافق نظامی با رژیم اسرائیل را متوقف کرد


محاصره دریایی ایران برگ جدیدی برای آمریکا نیست


نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز