العالم - گوناگون
محققان چینی در ماموریت Shenzhou-۱۱ در ماه نوامبر ۲۰۱۶تعدادی انبه به فضا فرستادند. فضانوردان چینی این میوه ها را در آزمایشگاه فضایی تیانگونگ۲ در شرایط محیطی مختلف قرار دادند تا ویژگی های ژنتیکی مختلفی را جذب کنند.
سپس دانه های این انبه ها به زمین ارسال شد و در یک آزمایشگاه زمینی واقع در ایالت هاینان چین پرورش یافت. اکنون دانه های این انبه ها در آزمایشگاهی در هاینان جوانه زده اند. دانشمندان معتقدند انبه های فضایی جدید کیفیت بهتری خواهند داشت. علاوه بر آن هر درخت انبه میوه های بیشتری در مقایسه با نمونه زمینی تولید خواهد کرد.
به گفته پنگ لانگ رونگ محقق ارشد این پروژه ، پیش بینی می شود این میوه ها در برابر حشرات نیز مقاوم باشند. البته هنوز مشخص نیست چه زمان انبه های فضایی وارد بازار خواهند شد.
این درحالی است که چین پس از هند، دومین تولید کننده بزرگ انبه در دنیا به شمار می رود.
خبرگزاری مهر