موسسه آمریکایی ارائه کرد:

پیشنهادهایی به ترامپ برای مهار ایران

چهارشنبه 9 فروردين 1396
03:19
پیشنهادهایی به ترامپ برای مهار ایران موسسه واشنگتن پیشنهادهایی برای دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در زمینه اتخاذ سیاست های ضد ایرانی با هدف مهار ایران در منطقه خاورمیانه از طریق تقویت برجام و ائتلاف های آمریکا در منطقه ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، موسسه واشنگتن این پیشنهاد ها را درقالب سندی با عنوان " مهار ایران: سیاست پیشنهادی برای دولت جدید آمریکا " به دولت دونالد ترامپ داده است.

مایکل سینگ مدیر موسسه واشنگتن که این سند را تدوین کرده است می نویسد: آمریکا باید درباره ایران استراتژیی اتخاذ کند که طی آن با ایجاد موانع دفاعی گسترده در برابر ایران، این کشور را از به چالش کشیدن منافع آمریکا و متحدانش منصرف کند.این سیاست می تواند شامل تحمیل هزینه های شدید و سنگین در صورت اقدام های چالش برانگیز ایران برضد منافع آمریکا و متحدانش باشد.

سینگ می نویسد این سیاست شامل سه ستون اجرا و تقویت برجام، مقابله با فعالیت های منطقه ای ایران و تقویت ائتلافات منطقه ای آمریکا است. ایران اکنون در مقایسه با دوران آغاز دولت قبلی آمریکا قدرتمندتر شده است و در بیشتر مناطق خاورمیانه به اعمال قدرت و نفود می پردازد. این کشور اکنون از قید و بند بیشتر تحریم های بین المللی که پیش از این بر اقتصاد آن سایه افکنده بود و اهداف ژئولیتیک این کشور را تحت تاثیر قرار داده بود، آزاد شده است. همزمان ائتلاف های آمریکا در خاورمیانه ضعیفتر از گذشته شده است که علت این مسئله تا حدی ناآرامی های کنونی در منطقه و نیز کاهش حضور آمریکا و نیز فاصله گرفتن استراتژیک از شرکای منطقهای خود است.
به عقیده سینگ : دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا با موانع قدرتمندی در ایجاد یک سیاست روبرو است که اهداف اصلی امریکا درباره ایران را محقق کند. این در حالی است که براساس این اهداف، ترامپ باید جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته ای و یا گسترش فناوری تسلیحات هستهای را توسط این کشور بگیرد. با تلاش های ایران برای به چالش کشیدن منافع آمریکا و تضعیف منافع امریکا در منطقه مقابله کند و جلوی اقدام ایران یا حمایت از حملات تروریستی یا سایبری را در صحنه جهانی بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید