ضربات سهمگین ارتش سوریه به النصره در حومه حماه

پنج‌شنبه 10 فروردين 1396
00:18
ضربات سهمگین ارتش سوریه به النصره در حومه حماه حماه، العالم- ارتش سوریه مواضع و تحرکات گروه تروریستی جبهه النصره در حومه شمالی حماه هدف قرار داد.

العالم - سوریه

نیروی هوایی و توپخانه ارتش سوریه مواضع و تحرکات گروه تروریستی جبهه النصره در حومه شمالی حماه هدف قرار دادند و دهها عنصر مسلح را کشته و زخمی کردند. از سوی دیگر نیروهای مقاومت در سوریه، اجساد شماری از عناصر جبهه النصره را که دیروز در هنگام تلاش برای ورود به غرب ارتفاعات فلیطه در قلمون غربی به هلاکت رسیده بودند، از صحنه درگیری های خارج کردند.

خبرنگار العالم در سوریه گزارش داد، نیروی هوایی و توپخانه ارتش سوریه مواضع و تحرکات گروه تروریستی جبهه النصره در روستاهای عطشان، سکیک، التمانعة، صوران، طیبة الامام، معردس، المجدل، خطاب، قطيش، الهبيط، كفرنبودة، تل هواش و الجابرية در حومه شمالی حماه هدف قرار دادند که در نتیجه آن، دهها تروریست کشته و شمار زیادی از تسلیحات و مهمات آنها منهدم گردید.

در حومه شمالی حماه نیز نیروهای ارتش سوریه تپه موسوم به "تل الشیحه" مشرف بر شهرک "ارزة" را باز پس گرفتند.

در تحولی دیگر، ارتش سوریه پس از درگیری شدید با عناصر جبهه النصره و گروههای همپیمان آن، به سوی نقطه 50 در شمال غرب شهرک "قمحانه" پیشروی کرد که در نتیجه آن شمار زیادی، از عناصر مسلح کشته و زخمی شدند.

همچنین ارتش سوریه، چند نقطه استراتژیک در منطقه صوران را به کنترل خود درآورد و بدین ترتیب بر مساحت مناطق تحت کنترلش در اطراف معزراف و شمال غرب شهرک قمحانه تا خط راه آهن واقع در جنوب طیبه الامام از توابع حلب افزود.

216
 

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب‌الله: تجاوز به لبنان، شکست اسرائیل در ایران را پنهان نمی‌کند


ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد


تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل


مسکو: مساله دریانوردی در تنگه هرمز بدون در نظر گرفتن نظر ایران قابل حل نیست


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه قبرس و آذربایجان


درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز


مسعود بارزانی: امیدواریم این آتش‌بس به صلحی پایدار در منطقه تبدیل شود


تماس عراقچی با پاکستان درباره نقض آتش بس توسط اسرائیل


شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم


النجباء: پذیرش شروط ایران، اذعان به قدرت محور مقاومت است