ویدیو؛ خروج داعش و بازگشت لباس‌های رنگارنگ به موصل

جمعه 11 فروردين 1396
16:30
مردم شرق موصل که زمانی از سر تا پا فقط باید لباس‌های سیاه می‌پوشیدند، امروز می‌توانند لباس‌های رنگارنگ بپوشند.

العالم عراق

زندگی عادی به شرق شهر موصل بازگشته، زیرا ارتش و نیروهای مردمی این بخش شهر را از تروریست های داعشی پاکسازی و مین هایی را که آنها کار گذاشته بودند، خنثی کردند و مردم می توانند در نبود داعشی ها نفس راحتی بکشند.

همچنین اهالی موصل پس از این می توانند لباس هایی را که داعش ممنوع کرده بود، بپوشند و موسیقی گوش بدهند بدون اینکه خبری از مجازات داعشی ها خبری باشد.

داعش موسیقی و آهنگ را در موصل حرام کرده بود، اما اکنون مغازه دارانی که زمانی لوح های فشرده صوتی می فروختند، رونق بازار خود را بازیافته اند و دیگر نمی ترسند که داعشی ها ناگهان به مغازه های آنها بریزند و دست بسته آنها را به دادگاه تفتیش عقاید ببرند و مجازات کنند.

کشیدن سیگار و تماشای تلویزیون نیز در دوران سیطرۀ داعش بر دومین شهر بزرگ عراق حرام بود و زنان که روزگار فقط باید لباس تیره و سیاه می پوشیدند، امروز می توانند لباس های دلخواه خود را با رنگ های مختلف بپوشند.

پیش از این، داعشی ها هر زنی را که بدون محرم از خانه بیرون می آمد، مجازات می کردند ولی اکنون زنان دسته جمعی یا انفرادی از خانه های خود برای خرید یا امور روزمرۀ دیگر بیرون می آیند.

214
 

0% ...

آخرین اخبار

نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن