درخواست بولیوی برای بررسی حمله آمریکا در شورای امنیت

جمعه 18 فروردين 1396
09:07
درخواست بولیوی برای بررسی حمله آمریکا در شورای امنیت یک دیپلمات بارز شورای امنیت گفت که بولیوی خواهان برگزاری رایزنی در امروز جمعه درخصوص حمله موشکی آمریکا به سوریه شد.

العالم - سوریه

دولت آمریکا روز جمعه اعلام کرد که یک پایگاه هوایی در سوریه را با 59 موشک هدف قرار داده است. در این حمله شماری کشته و زخمی شده، و خسارتهایی به بار آمده است.

این حمله تجاوزکارانۀ آمریکا در پی شکستهای سنگین گروه های مسلح از ارتش سوریه در جبهه های مختلف، و پس از حملات تبلیغاتی مغرضانه حامیان گروه های تروریستی در ارتباط با حادثه شهر خان شیخون حلب صورت گرفت.

"طلال البرازی" استاندار حمص روز جمعه گفت: حمله موشکی آمریکا به مواضع نظامی سوریه، خدمت به اهداف گروه های مسلح و تروریستی مانند داعش است.
وی افزود: این پایگاه هوایی، در واقع پایگاهی مهم در پشتیبانی هوایی از نیروهای نظامی سوری بود، که عناصر داعش را در شرق حمص و به ویژه اطراف شهر تدمر و چاه های گاز و نفت تعقیب می کردند.

6

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق