لوپن به ترامپ: مراقب رفتارت باش!

سه شنبه 22 فروردين 1396
02:11
لوپن به ترامپ: مراقب رفتارت باش! مارین لوپن، نامزد راستگرایان در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، روز دوشنبه به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره تکرار سناریوی شکست خورده عراق و لیبی در سوریه هشدارداد.

العالم - اروپا

به گزارش روزنامه فرانسوی "فیگارو"، لوپن گفت: "به ترامپ گفتم... خوب مراقب تصمیم هایت باش و اشتباهات واشنگتن در عراق و لیبی را  تکرار نکن".

وی افزود: بهتر است که ترامپ به شدت مراقب عملکردش در سوریه باشد چراکه دخالت نظامی در عراق و لیبی، به جای ایجاد صلح و آرامش موردنظر، منجر به آن شد که غیرنظامیان با خطرات بیشتری مواجه و زمینه حمایت لازم از آنها ایجاد نشود.

لوپن با تاکید بر مخالفتش با دخالت پیمان آتلانتیک شمالی "ناتو" در لیبی در سال 2011 از همان ابتدا، تشدید بی ثباتی دراین کشور را دلیلی بر اثبات دلایلش برشمرد.
221

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد