العالم - گوناگون
ماهی معمولا در یخچال نگهداری می شود اما درجه حرارت یخچال بین 3 تا درجه سانتیگراد است و برای تازه ماندن ماهی کافی نیست چون فساد ماهی در این دما طی 24 ساعت آغاز می شود.
هرچند مصرف ماهی در چنین حالتی مضر نیست اما دیگر آن طعم تازه را نخواهد داشت.
کارشناسان می گویند قرار دادن ماهی زیر قطعات یخ باعث می شود درجه حرارت آن به صفر درجه سانتیگراد برسد و ماهی برای مدتی طولانی تر تازه بماند بدون آن که طعم و مزه آن تغییر کند برای همین ماهیگیران سنتی ماهی ها را در یخ نگهداری می کردند.
ورقه های آلومینیومی پوشیده شده از قطعات یخ بهترین وسیله برای تازه نگه داشتن ماهی است اما اگر در دسترس نبود می توان با روشی ساده به همان نتیجه رسید به این ترتیب که تکه های ماهی را بعد از شستن داخل کیسه پلاستیکی که هوای آن کاملا تخلیه شده است قرار دهیم و اطراف آن را قطعات یخ پر کنیم و سپس آن را در قسمت های عقب طبقات یخچال قرار دهیم که معمولا سردترین جاست.
202