مداخله غیرمعمول آلمان در انتخابات فرانسه!

شنبه 9 ارديبهشت 1396
10:22
مداخله غیرمعمول آلمان در انتخابات فرانسه! صدراعظم آلمان تاکید کرد که امانوئل ماکرون، یک رئیس‌جمهور قدرتمند برای فرانسه خواهد بود و امیدوار است ماکرون در دور دوم انتخابات در مقابل مارین لوپن، رهبر جناح راست افراطی پیروز شود.

العالم-اروپا

به گزارش  خبرگزاری رویترز، اگرچه مارین لوپن یکی از دو نامزدی است که به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه راه یافته اما در دور نخست انتخابات در جایگاه دوم قرار گرفت. با این حال برخی نظرسنجی‌ها حاکی از آنند که لوپن برای جبران این مساله مبارزات انتخاباتی خود در دور دوم را با عزم بسیار محکم‌تر و راسخ‌تری آغاز کرده است.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در مصاحبه با روزنامه RND که امروز (شنبه) منتشر شد، گفت: کوچکترین شکی ندارم که اگر امانوئل ماکرون پیروز انتخابات شود، رئیس‌جمهوری قدرتمند برای فرانسه خواهد بود.

ماکرون طرفدار اتحادیه اروپاست و می‌خواهد برای تقویت رشد اصلاحات اقتصادی انجام دهد اما در مقابل لوپن متعهد شده که مرزهای فرانسه را به روی مهاجران ببندد و برای حفاظت از مشاغل واردات را محدود سازد.

مرکل گفت: هرگونه درخواست ماکرون مبنی بر اینکه آلمان مشارکت‌هایش را در اتحادیه اروپا افزایش دهد باید پس از انتخابات مورد بحث قرار گیرد.

وی افزود: ما باید ببینیم که چه پیش می‌آید. نمی‌توانم در حال حاضر مذاکرات با رئیس‌جمهور آتی فرانسه را پیش بینی کنم.

آلمان در تاریخ ۲۴ سپتامبر انتخابات سراسری برگزار می‌کند.

براساس نظرسنجی‌ها، محافظه کاران به رهبری مرکل با اختلاف پنج درصد از شریک ائتلافی خود یعنی حزب سوسیال دموکرات پیشتاز هستند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت