در برنامه رادیویی مطرح شد؛

راهکار پیشنهادی میرسلیم برای رفع بیکاری

شنبه 9 ارديبهشت 1396
20:08
راهکار پیشنهادی میرسلیم برای رفع بیکاری نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: من ادعا می‌کنم بسیار خوب می‌توانیم هسته‌ها و نهادهای دانش‌بنیان را تاسیس و مشکلات اشتغال را در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات برطرف کنیم.

العالم - ایران

سیدمصطفی میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری عصر شنبه در برنامه رادیویی، با اشاره به سوابق تحصیلی خود در فرانسه، اظهار داشت: از سال 1351 تا 1354 به عنوان مهندس تحقیق در کارخانه آلزاس مشغول به کار شدم و با توجه به اینکه مسلمانانی در این شهر حضور داشتند، انجمن اسلامی آلزاس را تشکیل دادیم تا شخصیت معنوی خود را حفظ کنیم.

وی با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان 58 خاطرنشان کرد: آمریکا هیچ‌گاه نخواست قدر ملت ایران، انقلاب و رهبر آن را بداند و مدام با توطئه و فتنه می‌خواستند اخلال ایجاد کنند. تمام کارکنان سفارت گروگان گرفته‌ شدند و در این فاصله دولت موقت نتوانست بر پا بماند و سقوط کرد.

میرسلیم با اشاره به دوران حضورش در معاونت سیاسی وزارت کشور و انتخاب اولین رئیس‌جمهور گفت: در مجلس اکثریت آراء را حزب جمهوری اسلامی به دست آورد و یکی از افراد که برای پست نخست‌وزیری معرفی شد، من بودم و بنی‌صدر من را به عنوان نامزد نخست‌وزیری به مجلس معرفی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت