24 ساعت قبل از انتخابات ... «هک بزرگ» علیه ستاد ماکرون

شنبه 16 ارديبهشت 1396
05:01
24 ساعت قبل از انتخابات ... «هک بزرگ» علیه ستاد ماکرون تیم انتخاباتی امانوئل ماکرون، نامزد میانه روی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، پس از انتشار اطلاعاتی مانند ایمیل ها و اسناد مالی اعتضای ستاد او در اینترنت، «هک بزرگ و سازمان یافته» علیه ستاد ماکرون را محکوم کردند.

العالم – اروپا
جنبش «پیش به جلو» که ماکرون به آن وابسته است، در بیانیه ای اعلام کرد «این اسناد چند هفته پیش از طریق هک کردن ایمل های شخصی و کاری اعضای جنبش به دست هکرها افتاده بود».
این اسناد تنها 24 ساعت پیش از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه منتشر شده است. در این دور، ماکرون با مارین لوپن نامزد راست گرای افراطی رقایت خواهد کرد.
پایگاه ویکیلیکس اسناد متعلق به اعضای ستاد ماکرون را منتشر ولی تاکید کرده است که در قبال آن مسئولیتی ندارد.

این اتفاق درحالی افتاده است که مهلت تبلیغات قانونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 2017 فرانسه به پایان رسیده است و امانوئل ماکرون و همراهان وی نگران هستند که زمان کافی برای مدیریت این بحران نداشته باشند.
در حالی که هنوز عامل این هک مشخص نشده است، روزنامه انگلیسی تایمز در مقاله ای به شایعاتی اشاره کرد که اخیرا به سرعت از طریق اینترنت منتشر شده و مارین لوپن نامزد راست گرای افراطی در مناظره اخیرش با ماکرون از آن بهره گرفت. بر اساس این شایعه، ماکرون حساب خارجی در منطقه کاراییب دارد که از آن استفاده کرده است. به نوشته تایمز، اخبار مذکور بی اساس هستند واز طرف روسیه منتشر شده اند. این روزنامه همچنین به سابقه روسیه در زمینه دخالت هکرهای آن کشور در انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا اشاره کرده است.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، دستگاههای تبلیغاتی روسیه، همچنین، با مطرح کردن ادعاهایی درباره زندگی شخصی ماکرون، وی را هدف قرار دادند. تایمز تأکید کرد منبع این اقدامات "فریبکارانه" دستگاه های تبلیغاتی وابسته به پوتین تحت پوشش شبکه های تلویزیونی راشا تودی و خبرگزاری اسپوتنیک است.
 

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم