قانون صهیونیستی برای تضعیف جایگاه عربی

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
19:10
قانون صهیونیستی برای تضعیف جایگاه عربی کمیته ای در کابینه رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است لایحه ای را ارائه کند که براساس آن جایگاه عربی به عنوان زبان رسمی در فلسطین اشغالی تنزل خواهد یافت.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس از بیت المقدس،‌ کمیته وزارتی برای وضع قانون در کابینه اسرائیل روز یکشنبه لایحه ای جنجالی دولت - ملت را تصویب کرد که براساس آن حق تعیین سرنوشت در اسرائیل صرفا در اختیار یهودیان است.

این لایحه برای تبدیل شدن به قانون باید از چند مرحله قانونگذاری در پارلمان عبور کند. منتقدان آن می گویند این لایحه در صورتی که تصویب شود باعث تضعیف موازنه در اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی و دموکراتیک خواهد شد زیرا حقوق اقلیت ها را در اسرائیل تضعیف می کند.

در این لایحه بیان شده است اسرائیلی ها تنها مردم در اسرائیل هستند که حق تعیین سرنوشت دارند و جایگاه عربی در اسرائیل تضعیف شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران