اذعان آل‌سعود به همدستی با اسرائیل در تجاوز به یمن

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
12:07
اذعان آل‌سعود به همدستی با اسرائیل در تجاوز به یمن عربستان سعودی به همدستی خود با رژیم صهیونیستی در تجاوز به یمن اذعان کرد.

العالم یمن

سایت خبری "لیبرتی فایترز" انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد که نظام حاکم عربستان سعودی در تجاوز به یمن و کشتار مردم این کشور با رژیم صهیونیستی همدست شده است و به این واقعیت اذعان می کند.
لیبرتی فایترز در گزارش خود اعلام کرد :  یکی از اسکادران های ارتش اسرائیل به ائتلاف عربستان پیوسته است که این اسکادران با حمله به یکی از مراکز آموزشی گروه حوثی در استان تعز یمن اولین عملیات خود را اجراء کرد.
این سایت خبری انگلیسی به نقل از احمد العسیری سخنگوی وزارت دفاع عربستان سعودی گزارش داد: "یک مرکز آموزش نظامی حوثی ها در تعز در اولین حملۀ جنگنده های اسرائیلی منهدم شد. ما در این برهه نیاز مبرم به ارتش اسرائیل داریم تا بتوانیم از نفوذ ایران در یمن جلوگیری کنیم. ما امیدواریم که همکاری مهم ارتش اسرائیل صفحۀ جدیدی را در روابط کشورهای عربی و اسرائیل باز کند."
لیبرتی فایترز می افزاید : عربستان اذعان می کند که 28 خلبان جنگنده های اف 15 خود را در حملات جنبش انصار الله یمن به این جنگنده ها با موشک های روسی از دست داده است .
214

0% ...

آخرین اخبار

«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت