بسیج عراق: پس از قیروان به مرزهای ‌سوریه می‌رویم

شنبه 23 ارديبهشت 1396
14:06
بسیج عراق: پس از قیروان به مرزهای ‌سوریه می‌رویم "ابومهدی المهندس" معاون "الحشد الشعبی" اعلام کرد که نیروهای عراقی پس از آزادسازی منطقۀ قیروان، عازم مرزهای سوریه خواهند شد.

العالمبا خبرنگاران

المهندس به شبکه العالم گفت: منطقۀ تلعفر، به طور کامل توسط نیروهای بسیج عراق محاصره شده است.

وی با اشاره به پیشروی نیروهای بسیج به سمت منطقه قیروان، هدف از این عملیات را قطع ارتباط تروریست های داعش در عراق با کشورهای حامی این گروه تروریستی اعلام کرد که از مرزهای سوریه با عراق، به آنان امدادرسانی می کنند.

معاون بسیج عراق تاکید کرد: منطقۀ قیروان چسبیده به مرزهای عراق با سوریه است و از این نظر گذرگاه تروریسم به عراق به شمار می رود و برای داعش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

المهندس تصریح کرد: نیروهای بسیج، جادۀ پیوند دهندۀ عراق و سوریه را بستند و به این ترتیب، امنیت عملیات نیروهای عراقی را تامین کردند، چرا که بسته شدن این راه، به قطع ارتباط داعشی ها با سوریه می انجامد.

معاون الحشد الشعبی تاکید کرد که ماموریت بسیج، پس از آزادی قیروان، آزادسازی منطقه البعاج در مرز سوریه خواهد بود.

المهندس یادآوری کرد که بسیج عراق، با جنگ جویانی آموزش دیده درگیر است که از حمایت و پشتیبانی کشورهایی شناخته شده برخوردارند.

205

0% ...

آخرین اخبار

«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت