حمایت ترامپ از «حق تعیین سرنوشت» فلسطینیان؟!

شنبه 23 ارديبهشت 1396
22:23
حمایت  ترامپ از «حق تعیین سرنوشت» فلسطینیان؟! مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی با اشاره به سفر آتی ترامپ به سرزمین های اشغالی اعلام کرد که رئیس جمهور کشورش در جریان این سفر از «حق تعیین سرنوشت» فلسطینیان حمایت خواهد کرد.

العالم-آمریکا

به نوشته روزنامه صهیونیستی جروزالم پُست، ژنرال «هربرت مک‌ مستر» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور کشورش به سرزمین های اشغالی اعلام کرد که ترامپ در جریان این سفر از «حق تعیین سرنوشت» فلسطینیان حمایت خواهد کرد.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ادامه سخنان خود در این خصوص همچنین امکان گردهم آوری محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در راستای احیای مذاکرات به اصطلاح صلح خاورمیانه را نیز رد نکرد.

 موضوع حق تعیین سرنوشت که از سوی این مقام کاخ سفید مطرح شده است؛ می تواند نشانه ای تلویحی دال بر پذیرش طرح دو دولت در سرزمین های اشغالی از سوی ترامپ باشد؛ اقدامی که می تواند تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در تصویب طرح «کشور یهود» در کنست را با چالش جدی مواجه نماید.

لازم به ذکر است، سفر دونالد ترامپ به عربستان ۲ روزه خواهد بود. ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی، رهبران ۱۷ کشور مسلمان را برای دیدار و گفتگو با دونالد ترامپ به ریاض دعوت کرده است.

این در حالیست که پس از ریاض، ترامپ برای دیدار با سران رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین به سرزمنی های اشغالی سفر خواهد کرد. رئیس جمهوری آمریکا سپس به رم و پس از آن به بروکسل خواهد رفت.

0% ...

آخرین اخبار

شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید