پیش بینی حزب مصری درباره سرنگونی نظام قطر!

پنج‌شنبه 4 خرداد 1396
12:46
پیش بینی حزب مصری درباره سرنگونی نظام قطر! حزب مصری الوفد پیش بینی کرد که نظام حاکم در قطر به رهبری تمیم بن حمد سرنگون شود.

العالم - مصر

به گزارش خبرنگار العالم از قاهره ، مهندس یاسر قوره معاون اول رئیس حزب مصری الوفد درامور سیاسی و پارلمانی  پیش بینی کرد که نظام فعلی قطر درآینده و به ویژه پس از اقدام خبرگزاری قطر در انتشار سخنرانی تمیم و پس از آن انتشار تصمیم وزیر امور خارجه قطر برای فراخوانی سفرای این کشور از 5 کشور و درصدر آن مصر وعربستان، سرنگون شود.
دربیانیه حزب الوفد مصر به نقل از قوره آمده است که اوضاع منطقه پس از نشست سران عربی با رئیس جمهور آمریکا در ریاض وهنگامیکه عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر در سخنان خود با اشاره واضح به قطر و ترکیه بر لزوم مقابله با کشورهای حامی تروریسم به عنوان اولین گام برای خشکاندن منابع تروریسم تاکید کرد، به طور کلی تغییر کرد که این خواسته سیسی با موافقت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و ملک سلمان بن عبدالعزيز شاه عربستان سعودی مواجه شد.

215

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد