العالم – عربستان
کاربران شبکه های اجتماعی با ایجاد هشتگِ #غرابيب_سود، به نقد گستردۀ این سریال پرداختند و تاکید کردند که این سریال چهرۀ زنِ سنی را خدشه دار می کند و او را به عنوان زنی تشنۀ مسائل جنسی و لذت های زندگی نمایان می کند و مسائل دینی و اعتقادی را مسائلی سطحی جلوه می کند و اتهام تروریسم را به حافظان قرآن نسبت می دهد.
به نوشتۀ وبگاه شبکه الجزیره، برخی از کاربران و فعالان فرهنگی، توقف پخش این سریال مبتذل را خواستار شدند و آن را تحریف کننده وقایع دانسته و تاکید کردند: پخش این سریال، توهینی به عفت، یاوری، شرافت و مردانگی و در عوض یاری کنندۀ بی ناموسی و ابتذال و به طور خلاصه، سریالی در جهت جنگ با دین است.
یکی از کاربران به نام «ترکی الربیش»، پرداختنِ این سریال به موضوع جهاد نکاح را خدشه دار کنندۀ چهرۀ زنِ سُنی دانست.
"موسی العمر" از فعالان رسانه ای سوری نیز با اشاره به محتوای این سریال که ضد تفکرات داعش است، رویکرد این سریال را خدشه دار کنندۀ دین و اسلام دانست و گفت: «دین اسلام را به این شیوه خدشه دار نکنید، دین اسلام بسیار پاکیزه تر از این گونه افکار است».
یکی دیگر از کاربران نیز نوشت: «به نظر من این سریال، ثابت می کند که تفکرات داعش، کاملاً مغایر با آموزه های واقعی اسلام است و هیچ ارتباطی به اسلام ندارد، بلکه حتی ثابت می کند که داعشی ها، دروغگویانی منافقند».
205