استقرار تانک های ارتش قطر در دوحه

پنج‌شنبه 18 خرداد 1396
13:29
استقرار تانک های ارتش قطر در دوحه قطر برای مقابله با هر گونه حملۀ نظامی احتمالی تانک های بیشتری را در دوحه پایتخت خود مستقر کرده است.

العالم آسیا

رسانه های آمریکایی امروز پنجشنبه به نقل از یکی از مقامات این کشور گزارش دادند: آمریکا فعالیت های نظامی در قطر مشاهده کرده است و دوحه به عربستان ، امارات و بحرین هشدار داده است که به کشتی های این سه کشور در صورت ورود به آب های سرزمینی اش گلوله شلیک خواهد کرد.
شبکه سی ان ان به نقل از یک مقام آمریکایی که خواستار فاش نکردن نامش شد، اعلام کرد: درپی تشدید اختلافات بین دوحه و همسایگانش، آمریکا فعالیت های نظامی مستمری را در قطر مشاهده کرده است.
بر اساس این گزارش، قطر نیروهای مسلح خود را به حال آماده باش درآورده است زیرا نگران آغاز حملۀ نظامی احتمالی از طریق مرزهای جنوبی خود با عربستان است.
این مقام آمریکایی افزود: ارتش قطر 16 تانک لئوپارد را از انبارهای خود در دوحه بیرون آورده و به کار گرفته است .
شبکه سی ان ان به نقل از منبع مذکور اعلام کرد " وزارت دفاع قطر پیام هشدار آمیزی به عربستان ، امارات و بحرین در روز 5 ژوئن فرستاده که در این پیام به این سه کشور هشدار داده است که اگر کشتی های آنها وارد آب های سرزمینی قطر شوند، گلوله باران خواهند شد.
این شبکه آمریکایی اعلام کرد: مقامات آمریکا می گویند که اوضاع حاکم بر قطر تأثیری در امنیت این کشور و عملیات ارتش آمریکا نگذاشته است .
پایگاه هوائی العُدَید در قطر تحت کنترل ارتش آمریکا است پایگاهی که بزرگترین و مهمترین پایگاه ارتش آمریکا در خاورمیانه است.

 

آب های سرزمینی قطر

پایگاه هوائی العُدَید

 

214

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است