آیا جام جهانی 2030 به شکل مشترک در کرۀ جنوبی و شمالی برگزار می شود؟

سه شنبه 23 خرداد 1396
23:50
آیا جام جهانی 2030 به شکل مشترک در کرۀ جنوبی و شمالی برگزار می شود؟ فدراسیون فوتبال کره جنوبی اعلام کرد که قصد دارد برای برگزاری مشترک جام جهانی 2030 با چین، ژاپن و البته کرۀ شمالی با این کشورها وارد گفتگو شود.

العالم آسیا 

به گزارش پایگاه اسکای نیوز عربی، این پیشنهاد بلندپروازانه باهدف کاهش تنش در منطقه، از سوی مقامات کرۀ جنوبی مطرح شده است.
ریاست جمهوری کره جنوبی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که مون جای این، رییس جمهور جدید این کشور، این پیشنهاد را به جانی اینفانیتو، رییس سوییسی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، ارائه داده است.
این بیانیه افزوده است که میزبانی جام جهانی فوتبال توسط کشورهای شرق آسیا به ویژه دو کره به برقراری صلح در شبه جزیره کره و منطقه کمک خواهد نمود.     
بر اساس این بیانیه، اینفانیتو گفته است که دیدگاه رئیس جمهور کرۀ جنوبی را محترم می شمارد و آن را چهارشنبه در پکن با رییس جمهور چین بررسی خواهد نمود. 
کره شمالی معمولا مسابقات ورزشی که در کره جنوبی برگزار می شود را تحریم می کند.

پیونگ یانگ سال 1988 از شرکت در المپیک تابستانی سئول خودداری کرد که دلیل آن مخالفت کره جنوبی با درخواست همسایۀ شمالی برای میزبانی مشترک مسابقات المپیک  بود.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند