فشار آمریکا به سازمان ملل برای چشم‌پوشی از جنایات "اسرائیل"

جمعه 26 خرداد 1396
11:24
فشار آمریکا به سازمان ملل برای چشم‌پوشی از جنایات روزنامه جروزالم پست نوشت: مقامات آمریکایی درباره خروج احتمالی این کشور از شورای حقوق بشر سازمان ملل، یا همکاری با دیگر کشورها در این خصوص، خبر دادند.

العالم - آمریکا

این روزنامه چاپ رژیم صهیونیستی در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم تواه لازاروف نوشت: آمریکا تهدید کرده است در خصوص مسائل حقوق بشر با گروه دیگری از کشورها همکاری می کند مگر آن که این نهاد 47 نفره تعصبات ضد اسرائیلی خود را متوقف کند و اصلاحاتی انجام دهد.

رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در واشنگتن گفت: ما یا این مسئله را اصلاح می کنیم و کاری می کنیم که آن چه باید منعکس کنیم منعکس شود یا از حمایت از آن دست خواهیم کشید.

تیلرسون به کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا گفت اگر آمریکا از این شورا عقب نشینی کند، می تواند راه های دیگری بیابد که بتواند با شرکایی که مانند خودش فکر می کنند مسائل حقوق بشر را به صورت چند جانبه بررسی کند.

فرانسیس رونی، یکی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از تیلرسون درباره کمک های مالی آمریکا به سازمان های بین المللی در بودجه سال 2018 از جمله شورای حقوق بشر سازمان ملل سوال کرد و تیلرسون به وی اطمینان داد که دفتر وی تعامل با برخی از نهادها به خصوص شورای حقوق بشر را بررسی می کند همانطور که وی چندین بیانیه قاطع درباره این نهاد صادر کرده است.

وی گفت: ما آنها را یکی یکی بررسی می کنیم و از خود می پرسیم که هزینه/ نفع آنها چیست. در برخی موارد ما یا قصد اصلاح آنها را داریم یا قصد خروج از آنها را.

تیلرسون افزود: ما به دقت این مسئله را بررسی می کنیم که ما، مردم آمریکا، در ازای سرمایه گذاری یا کمک مالی خود چه دریافت می کنیم. این یک تهدید نیست. این بار این یک گفتگوی جدی است و باید به یک نتیجه جدی برسیم.

وی در ادامه گفت: اگر شما نخواهید تغییر کنید، اگر نخواهید اصلاح شوید، بگذارید ما بدانیم و ما نیز یک رویکرد متفاوت را امتحان خواهیم کرد.

تیلرسون افزود: شورای حقوق بشر سازمان ملل یکی از نهادهایی است که ما در آن حضور داریم، نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل به طور مستقیم در آن فعال است.

هیلی هفته گذشته در سفر به ژنو به طور علنی درباره احتمال خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل صحبت کرد. پس از اطلاع از این که این شورا قصد دارد از دیوان بین المللی دادگستری در لاهه بخواهد نظر مشورتی درباره اتهامات رژیم صهیونیستی در خصوص نقض حقوق بشر فلسطینیان صادر کند، دفتر هیلی بیانیه ای نیز صادر کرد.

شورای حقوق بشر سازمان ملل سه مرتبه در سال برگزار می شود و هم اکنون سی و پنجمین جلسه آن در حال برگزاری است.

خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

درخواست عراق برای بازنگری در سهمیه‌های تولید نفت اوپک


واکنش اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: سریع و قاطع پاسخ می‌دهیم


بازداشت ده‌ها نفر در اعتراضات ضد دولتی اندونزی


واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: این فتنه است


مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


توافقنامه بیروت با تل آویو درخدمت منافع رژیم اشغالگر است/ تغییر عرصه لبنان از مرحله رویارویی با اشغالگران به درگیری سیاسی داخلی


آتش سوزی مهیب در غرب آمریکا؛ وضعیت اضطراری در «یوتا» اعلام شد


ادعای بحرین در مورد حمله به این کشور


یک فروند نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت


استقرار ۶ بیمارستان صحرایی و ۳۱۷ آمبولانس برای پوشش مراسم تشییع آقای شهید در پایتخت


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان