نشست سران عرب در واشنگتن دربارۀ قطر!

شنبه 3 تير 1396
11:44
نشست سران عرب در واشنگتن دربارۀ قطر! دولت آمریکا درحال بررسی برگزاری نشستی در سطح سران عرب برای انسجام بخشیدن به صفوف هم پیمانانش، در سایه بحران کنونی قطر است.

العالم - خاورمیانه

شبکه آمریکایی فاکس نیوز مدعی شد، هدف از این نشست علاوه بر حل بحران میان این کشورها با قطر، تشویق این کشورها به مقابله با خطر تروریسم است.

فاکس نیوز گفت: دولت آمریکا چندین گزینه را برای حل و فصل مناقشه (بین کشورهای عربی) بررسی می کند که از جمله برگزاری نشست فراگیر سران به شیوه کمپ دیوید است.

برپایه این گزارش، یک مسئول بلندپایه دولت آمریکا گفت: کاخ سفید معتقد است که امکان تکرار نشست تاریخی سران فلسطینی و اسرائیلی که به توافقنامه کمپ دیوید منجر شد؛ وجود دارد.

این مسئول افزود: رئیس جمهور به "تعدیل رفتار البته نه فقط از سوی قطر" توجه دارد.

وی گفت: رئیس جمهور اکنون می خواهد که همه بازیگران اصلی را در واشنگتن جمع کند..آنها باید از گروههایی نظیر اخوان المسلمین به نفع ثبات در سراسر خاورمیانه دست بکشند. مسئله فقط به (قطع) حمایت مالی از اخوان از سوی عناصر قطری محدود نمی شود بلکه باید از حمایت از افراط گرایی به طور کلی دست بردارند.

زمان یا ساختار نشست یاد شده هنوز مشخص نشده است.

امارات، عربستان، مصر، بحرین و برخی دیگر از کشورهای عربی روابط دیپلماتیک و تجاری خود را با قطر کاملا قطع کرده اند.

این کشورها قطر را به حمایت از تروریسم و دخالت در امور داخلی خود متهم کردند.

221

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند