شمارش معکوس برای آزادی کامل موصل

شنبه 3 تير 1396
19:38
شمارش معکوس برای آزادی کامل موصل با پیشروی گسترده نیروهای عراقی در مواضع داعش در بخش قدیمی موصل شمارش معکوس برای پایان دادن به سلطه تروریست های داعش به این شهر آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، با آزاد شدن بخش های گسترده ای از منطقه قدیم موصل ، نیروهای عراقی تاکنون بیش از 10 هزار تن از ساکنان بخش قدیمی موصل را به بیرون شهر و مناطق امن منتقل کردند.

گزارش های میدانی از صحنه نبرد در موصل حاکیست نیروهای عراقی با باز کردن معابری از میانه مناطق درگیری با تروریست های داعش امروز (شنبه) موفق شدند هزاران تن از افراد غیر نظامی ساکن این شهر را به مناطق دیگری منتقل کنند.

تروریست های داعش درروزهای گذشته مقاومت گسترده ای برای حفظ آخرین سنگر خود در عراق داشته اند و برای حفظ باقیمانده منطقه قدیمی موصل به استفاده از شهروندان به عنوان سپر انسانی و تخریب و انفجار مراکز مهم شهر روی آورده اند.

سازمان ملل روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که دوازده غیر نظامی در درگیری های موصل کشته و صدها تن دیروز جمعه مجروح شده اند.

مقام های عراقی پیش بینی می کنند که آزادی شهر موصل را به عنوان هدیه روز عید فطر به مردم این کشور تقدیم خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم