نسخۀ داعش در استان حلب پیچیده شد

جمعه 9 تير 1396
10:17
نسخۀ داعش در استان حلب پیچیده شد ارتش سوریه به کار داعش در استان حلب پایان داد.

العالم سوریه

نیروهای ارتش سوریه با تنگ تر کردن حلقۀ محاصرۀ داعش در آخرین مخفیگاهش در استان حلب ، این گروه تروریستی را مجبور به فرار از استان کردند. 
ارتش سوریه روز پنجشنبه در امتداد مسیر الرصافه – اثریا که شهر رقه را به استان حلب وصل می کند ، با داعش درگیر شد و از بامداد آن روز با کمک پشتیبانی هوائی ، داعشی ها را در امتداد این مسیر زیر آتش گرفت و توانست به پیشروی استراتژیک خوبی به دست بیاورد.
ارتش سوریه بخش هائی را در مناطق واقع در امتداد مسیر الرصافه – اثریا به کنترل خود درآورد و با پیشروی در این محور داعشی ها را مجبور به عقب نشینی از حومۀ جنوب شرقی شهر حلب کرد و سرانجام به وجود آنها در استان حلب کاملاً پایان داد.
نیروهای ارتش سوریه با پیشروی استراتژیک خود در استان حلب توانست امنیت مسیر حلب - خناصر - اثریا را به طور کامل تأمین کند.
خبر دیگر اینکه ارتش سوریه در استان دیر الزور حملات داعش به چند مرکز نظامی را در جنوب شهر دیرالزور – مرکز استان – ناکام گذاشت.
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد : چند یگان ارتشی با گروه های مسلح داعش که به مراکز نظامی نزدیک میدان پانوراما ،مقر تیپ 137 ، تله بروک و مدرسه السواقه (آموزشگاه رانندگی) حمله کرده بودند ، به سختی درگیر شدند و آنها را به عقب راندند.

 

نمائی از شهر حلب

214

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه