حمایت آمریکا وانگلیس از سرکوب بحرینی‌ها

چهارشنبه 19 بهمن 1390
15:46
حمایت آمریکا وانگلیس از سرکوب بحرینی‌ها يك فعال حقوقي انگليسي، پشتيباني دولت انگليس و آمريكا از دولت بحرين و اعطاي تسليحات و مهمات و آموزش نيروهاي بحريني براي سركوب مردم را محكوم کرد.

"مايكل كالور" روز چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: همه انقلاب هايي كه در خاورميانه جريان دارد، به يك علت اتفاق افتاده است و آن مبارزه با ديكتاتوري است. اكثر اين ديكتاتوري ها را غرب بر ملت هاي عرب تحميل كرده است.

وي با اشاره به حضور ناوگان پنجم آمريكا در بحرين گفت: باراك اوباما به خاندان حاكم در بحرين سلاح و مهمات داد، اما مساله اين است كه اعتراضات همچنان ادامه خواهد يافت تا وقتي كه مردم رژيم حاكم را سرنگون كنند ، همان طور كه اين مساله به صورت جزيي در مصر و تونس و ليبي اتفاق افتاد.

اين فعال حقوق بشر انگليسي، هدف ناتو از دخالت در ليبي را دستيابي به نفت اين كشور دانست و آن را به حمله عراق تشبيه كرد كه در آن سه ميليون عراقي به دست نيروهاي آمريكايي كشته شدند.

وي از سازمان‌هاي بومي و حقوقي بين المللي خواست در مقابل سفارت هاي انگليس و آمريكا تظاهرات كنند و حمايت و پشتيباني اين كشورها از رژيم هاي ديكتاتور عربي را محكوم كنند.

کالوز گفت: يكي از نمونه هاي اين پشتيباني اعزام نيروهاي نظامي براي آموزش پليس بحرين بود، كه بعيد به نظر مي رسد هدفي جز سركوب تظاهرات و اعتراضات داشته باشد.

اين حقوقدان انگليسي تاكيد كرد : ملت بحرين بيش از صد سال است كه تحت سركوب خاندان حاكم به سر مي برد. بنابراين آن چه در اين كشور در جريان است ، انقلاب برای مطالبه حقوق است، نه جنگ طائفي و داخلي .

"مايكل كالور" با انتقاد از سياست دوگانه آمريكا در منطقه گفت: آمريكا در برخي كشورها داعيه دموكراسي خواهي دارد، و در برخي ديگر از كشورها با برقراري دموكراسي مبارزه مي كند. به عنوان مثال آمريكا 15 سال از صدام حمايت و پشتيباني كرد، آن گاه به وي پشت كرد و به عراق حمله ور شد.

 

8-13:40

26

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم