بدنبال گسترش دامنه اعتراضات در عربستان و بحرین

توافق منامه و ریاض برای افزایش همکاری نظامی

جمعه 5 اسفند 1390
04:13
توافق منامه و ریاض برای افزایش همکاری نظامی سپهبد ستاد شيخ " خليفه بن احمد آل خليفه" فرمانده کل نيروهاي دفاعي بحرين و سرتيپ ستاد " عبدالکريم ابوالعلا" فرمانده ناوگان شرقي نيروي دريايي عربستان سعودي ديدار و در باره گسترش همکاري هاي مشترک نظامي بعداز بحراني شدن اوضاع سياسي دو کشور تبادل نظر کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از منابع خبری، دو طرف بر ضرورت گسترش روابط و همکاری ها بین منامه و ریاض بویژه با افزایش اعتراضات مردمی در بحرین و منطقه شرق عربستان تاکید کردند.

فرمانده کل نیروهای دفاعی بحرین در گذشته گفته بود که نیروهای موسوم به سپر جزیره در بحرین خواهند ماند و تصمیمی برای ترک خاک بحرین ندارند.

سرتیپ ستاد " مطلق بن سالم الازیمع" فرمانده نیروهای سپر جزیره نیز با تاکید بر این که این نیروها قصد ندارند خاک بحرین را ترک کنند، این کشور را یکی از دژهای شورای همکاری خلیج فارس خوانده است.

نیروهای اشغالگر رژیم سعودی برای کمک به نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه در سرکوب و قلع و قمع انقلاب مردمی مسالمت آمیز بحرین در پوشش نیروهای سپر جزیره وارد این کشور شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است