پیشروی ارتش سوریه در حومه شرقی حماه

پنج‌شنبه 22 تير 1396
15:09
پیشروی ارتش سوریه در حومه شرقی حماه در عملیات نیروی هوایی ارتش سوریه در حومه شرقی حماه یک انبار گروه تروریستی داعش ویران شد و تعداد زیادی از آنها به هلاکت رسیدند.

العالم - سوریه

روزنامه "الوطن" چاپ دمشق به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که نیروی هوایی سوریه انباری متعلق به گروه تروریستی داعش را در روستای "ام توینه" در حومه شرقی حماه ویران کرد؛ در این عملیات بیش از 20 تروریست به هلاکت رسیدند و تجهیزات آنها منهدم شد.

بالگردهای ارتش سوریه نیز با پرواز بر فراز حومه غربی حلب اقدام به پخش اعلامیه هایی کردند که در آنها نوشته شده بود که ارتش سوریه فرصتی واقعی را برای برخورداری از بخشودگی در اختیار آن دسته از اتباع سوریه که داوطلبانه سلاح خود را زمین گذاشته و به زندگی عادی برگردند و در اخراج تروریست های بیگانه به ارتش کمک کنند، قرار می دهد.

ارتش در اطلاعیه دیگری تأکید کرده است که چیزی به پایان جنگ نمانده است. ارتش در این اطلاعیه اهالی را به "آشتی محلی" و اعمال فشار بر گروه های تروریستی فراخواند.

در رقه نیز یک منبع محلی در این شهر اعلام کرد که شدت جنگ در تمام جبهه ها فروکش کرده است. این در حالی ست که منابعی در نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) با تکذیب صحت این خبرها، آرامش موجود را ناشی از نگرانی برای جان شهروندانی دانستند که در در اسارات گروه تروریستی داعش هستند و این گروه تروریستی از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

208

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است