بوسه ای که جان نوزاد 18 روزه را گرفت!

شنبه 31 تير 1396
21:01
بوسه ای که جان نوزاد 18 روزه را گرفت! والدین "ماریانا" نوزاد 18 روزه ای که به علت ابتلا به عفونت ویروسی جانش را از دست داده است، نسبت به پیامدهای بوسیدن نوزادان تازه متولد شده توسط مردم هشدار دادند.

العالم گوناگون

 روزنامه انگلیسی "ایندیپندنت" به نقل از نیکول و شاین سیوریت، والدین این نوزاد نوشت: ماریانای 18 روزه پس از ابتلا به مننژیت ناشی از ویروس "هرپس سیمپلکس" جان خود را از دست داد.

والدین "ماریانا" چند روز پس از تولد دخترشان متوجه شدند که فرزندشان در وضعیت مناسبی قرار ندارد و بایستی در بیمارستان بستری شود، بنابراین او را در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بستری کردند تا اینکه در نهایت عمر کوتاه 18 روزه اش به پایان رسید.

مادر این نوزاد با انتشار تصویری از دخترش در فیس بوک نوشت: "فرشته کوچک من دیگر درد و بیماری ندارد ، عمر 18 روزه ی او به پایان رسید".

گفتنی است، با توجه به بررسی های مراکز کنترل بیماری ها و پیشگیری از آن در آمریکا، ویروس هرپس سیمپلکس منجر به زخم معده و به ندرت موجب مننژیت می شود.

به تشخیص پزشک این نوزاد ویروس هرپس را بر اثر بوسیدن فرد ناقل ویروس دریافت کرده بود که در نهایت موجب مرگ او شد.

ویروس‌های "هرپس سیمپلکس"herpes simplex، 1 و 2 (HSV-1,HSV-2)، از مهمترین ویروس‌های بیماری زای انسانی هستند.

221

 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است