امیرعبداللهیان در دیدار با سفیر هلند در تهران:

مجلس شورای اسلامی از گسترش مراودات پارلمانی با مجالس کشورهای جهان استقبال می‌کند

يکشنبه 1 مرداد 1396
20:38
مجلس شورای اسلامی از گسترش مراودات پارلمانی با مجالس کشورهای جهان استقبال می‌کند دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل گفت: مجلس شورای اسلامی از گسترش مراودات پارلمانی با مجالس کشورهای جهان و از جمله کشورهای اروپایی استقبال می­‌کند.

العالم _ ایران

«سوزانا سانتال» سفیر هلند در کشورمان عصر امروز یکشنبه اول مرداد با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در ابتدای این دیدار، ضمن تأکید بر اهمیت مناسبات پارلمانی و توسعه گسترش روابط فی­مابین در سایر عرصه­ ها گفت: مجلس شورای اسلامی از گسترش مراودات پارلمانی با مجالس کشورهای جهان و از جمله کشورهای اروپایی استقبال می­ کند.

وی در همین زمینه بر نقش مناسبات پارلمانی در ایجاد شناخت و درک مواضع متقابل نسبت به رویدادها و تحولات منطقه‌­ای و جهانی تأکید کرد و افزود: تقویت مراودات مجلس شورای اسلامی و پارلمان هلند می‌تواند به رفع سوء تفاهمات در این زمینه ها مختلف کمک نماید.

سفیر هلند نیز در این دیدار روند رو به رشد تعاملات اقتصادی و فرهنگی فی­مابین را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تلاش می­‌کند مراودات بین دو کشور موفقیت آمیز باشد و توسعه و گسترش مناسبات اقتصادی و فرهنگی دو کشور کمک نماید.

سوزانا سانتال در ادامه اظهار داشت: امید است گفت‌وگو و تعامل بستر مناسبی جهت گسترش همکاری­ ها در سایر عرصه­ ها فراهم گردد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود