محققان پی بردند

صبحانه مفصل بهترین راه برای کاهش وزن

جمعه 6 مرداد 1396
12:38
صبحانه مفصل بهترین راه برای کاهش وزن عادت به صرف یک صبحانه کامل و مملو از کربوهیدارت و پروتئین و رعایت یک رژیم غذایی کم کالری در بقیه روز، موجب کاهش وزن و حفظ آن در تمام طول عمر می‌شود.

العالم - گوناگون

جدیدترین تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد، زمان‌بندی وعده‌های غذایی نقش مهّمی در کاهش و یا افزایش وزن دارد.

بر اساس همین مطالعات، افرادی که بیش از سه وعده در روز غذا می‌خورند و مفصل‌ترین وعده غذایی شان وعده شام است، در معرض ریسک داشتن شاخص توده بدنی قرار دارند که با افزایش ریسک بیماری‌های گوناگون نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی انواع سرطان مرتبط است.

محققان دانشگاه لیندا کالیفرنیا، با بررسی اطلاعات جمع‌آوری شده از 50 هزار نفر دریافتند، صبحانه کلیدی‌ترین وعده غذایی به منظور کاهش وزن است. 

پژوهشگران باور دارند، اولین وعده غذایی کامل به ایجاد سوخت و ساز طبیعی بدن و تنظیم قند خون کمک می‌کند؛ لذا افرادی که از خوردن صبحانه صرف‌نظر می‌کنند، در معرض چاقی قرار دارند. 

هانا کاهلئوا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «خوردن صبحانه مفصل و مقدار کمی ناهار، حذف وعده شام سنگین، پرهیز از خوردن میان وعده‌های اضافی و پر کالری، تبدیل صبحانه به مفصل‌ترین وعده غذایی روز و استفاده از سبزیجات در وعده شام مؤثرترین راه برای کنترل وزن و در نهایت کاهش وزن باشد».

به گفته محققان، عادت به صرف یک صبحانه کامل و مملو از کربوهیدارت و پروتئین و رعایت یک رژیم غذایی کم کالری در بقیه روز، موجب کاهش وزن و حفظ آن در تمام طول عمر می‌شود.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ استان


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد