آزار کودک ۶ ماهه توسط پدر/ کودک فوت کرد

يکشنبه 15 مرداد 1396
10:50
آزار کودک ۶ ماهه توسط پدر/ کودک فوت کرد هنوز داغ قتل «آتنا» و «بنیتا» فراموش نشده که خبر مرگ کودکی ۶ماهه در یکی از شهرستان های آذربایجان شرقی توسط پدر آن را تازه کرد.

العالم - ایران

شوک و اثر روانی بزرگی که از قتل دو کودک معصوم  «آتنا» و «بنیتا» به جامعه وارد شد به هیچ وجه قابل تصور نیست! کودکانی که قربانی مجرمان سابقه داری شدند که بطور آزادانه در جامعه رها شده بودند!

حالا خبر تلخ و تکان دهنده ای از بستان آباد یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی شنیده می شود، خبری که حتی بیان کردن و تصور ذهنی آن برای هر خواننده و مخاطب غیر قابل درک و باور است.

آزار و اذیت کودک 6 ماهه توسط پدر!

شنیده شده این کودک که به بیمارستان کودکان تبریز منتقل شده بود پس از آزار دیده شده فوت کرده است و پرونده از سوی مراجع قضایی در حال پیگیری است.

به همین دلیل برای پیگیری ماجرا به سراغ محسن ارشدزاده مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی رفتیم.

وی در ابتدا با اشاره به فعالیت‌های اورژانس اجتماعی این سازمان گفت: اورژانس اجتماعی در راستای ارائه خدمات در زمینه مشکلات کودک آزاری، خودآزاری، دیگر آزاری، خشونت، اختلافات خانوادگی و مداخله در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کند.

 وی افزود: در سال 95 در 5 شهرستان استان آذربایجان شرقی، اورژانس اجتماعی وجود داشت که در سال جاری 11 پایگاه اورژانس اجتماعی نیز در شهرهای بالای 50 هزار نفر استان افتتاح شد.

ارشد زاده گفت: در سال گذشته 60 هزار تماس با اورژانس اجتماعی برقرار شده است، در کنار این فعالیت‌ها خانه سلامت برای دختران فراری نیز دایر شده بود که به 64 نفر در این محل خدمات رسانی می‌شود، همچنین مرکز رفاهی کودکان کار نزدیک به 70 کودک کار در این مرکز جمع آوری و ساماندهی شده است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی در ادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص خبر فوت کودک 6 ماهه در بیمارستان کودکان تبریز گفت: ظاهراً این کودک به بیمارستان کودکان تبریز منتقل شده و در آنجا فوت کرده است و دستگاه قضایی در این خصوص ورود پیدا کرده و پیگیر است.

ارشدزاده گفت: پزشکی قانونی و دستگاه قضایی و پلیس جنایی باید پس از بررسی این موضوع نظر نهایی خود را اعلام کنند.

وی افزود: به این دلیل که گزارشی در این خصوص به اورژانس اجتماعی ارائه نشده در نتیجه هنوز بهزیستی ورود پیدا نکرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت