بیماری مرموز دیپلمات کانادایی درکوبا

جمعه 20 مرداد 1396
13:27
بیماری مرموز دیپلمات کانادایی درکوبا دولت کانادا تایید کرد که دستکم یک دیپلمات کانادایی شاغل در کوبا برای درمان "علائم غیرعادی" نظیر سردرد و ناشنوایی در بیمارستان بستری شده است.

العالم- کانادا

بریان مکس ویل سخنگوی اداره روابط بین الملل کانادا گفت: سلامت شهروندان ما در خارج در صدر اولویت های کانادا است.

وی گفت: ما از علائم غیرعادی دیپلمات های کانادایی و آمریکایی و خانواده های آنها در هاوانا آگاهی داریم.

این سخنگو افزود: دولت کانادا به طور فعال با مسئولان آمریکایی برای آگاهی از علل بروز این علائم غیرعادی همکاری می کند.

رادیوی کانادا گزارش داد: کارشناسان اطلاعاتی که طرف مشورت قرار گرفته اند، معتقدند دیپلماتهای کانادایی و آمریکایی در هاوانا ممکن است به اشتباه در چارچوب جمع آوری اطلاعات الکترونی در معرض یک دستگاه شنود سری قرار گرفته باشند.

در همین حال، مسئولان کوبایی با اعلام تحقیق درباره این حادثه گفتند که کوبا هرگز اجازه نخواهد داد تا خاک این کشور برای هرگونه اقدام علیه دیپلمات های مقیم یا خانوادهش های آنها مورد استفاده قرار گیرد.

6

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش