آلمانی‌ها از «توالت اسلامی» می‌ترسند!

شنبه 21 مرداد 1396
03:21
آلمانی‌ها از «توالت اسلامی» می‌ترسند! تصمیم مرکز فرهنگی شهر کولونیای آلمان برای احداث «دستشویی اسلامی» در ساختمان خود جنجالی گسترده در آلمان ایجاد کرده است.

العالم – اروپا

به گزارش پایگاه مجلۀ فکوس آلمان، کونراد مولر، یکی از مسئولان این مرکز گفته است هدف این کار آنست که مسلمانان مهاجر احساس کنند در کشور خود هستند.

در همین حال، احمد عویمر، مسئول مرکز گفتگوی اسلام و کلیسا، با اشاره به جنجال ها و اعتراض ها دربارۀ این تصمیم گفته است: «این نوع برخورد رسانه های آلمانی با موضوع، نوعی بی احترامی است. همچنان که نوعی نژاد پرستی به شمار می آید».

عویمر معتقد است جنجال بر سر احداث این دستشویی که هزینه اش بیش از 100 یورو نیست، و تبدیل این موضوع به مسأله ای بزرگ، نشانه ای از «اسلام هراسی در جامعۀ آلمان» است. او می پرسد: «با این حساب، اگر قرار باشد مسجد یا مرکزی بزرگ برای مسلمانان احداث شود آنان چه خواهند کرد»؟!

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی


واکنش گسترده عراقی‌ها و محکومیت تجاوز آمریکایی-سعودی علیه نیروهای حشد شعبی


رئیس پارلمان عراق: تجاوز به نیروهای امنیتی، نقض حاکمیت عراق است


انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد


تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو