داعش 12 لیبیایی را سر بُرید

چهارشنبه 1 شهريور 1396
18:51
داعش 12 لیبیایی را سر بُرید داعش سر شماری از نیروهای ارتش لیبی را در منطقه الجفره واقع در مرکز صحرای این کشور از تن جدا کرد.

العالمليبی

سایت های لیبایی اعلام کردند: افراد مسلح صبح امروز به یک پست بازرسی موسوم به "بوابه الفقهاء" در 100 کیلومتری شهر الجفره حمله کردند که طی آن چند سرباز توسط داعش ذبح شدند.

سرتیپ احمد المسماری سخنگوی ارتش لیبی نیز در این باره در صفحه شخصی اش در شبکه اجتماعی فیسبوک نوشت: افراد مسلح در این حمله 9 سرباز و دو غیرنظامی را سر بریدند.

سایت "بوابة الوسط" به نقل از اسماعیل الشریف نماینده منطقه الجفره در پارلمان لیبی نوشت: بقایای گروه تروریستی داعش، به پست ارتش ملی لیبی موسوم به "بوابه الفقهاء" در مسیر بین سوکنه و سبها حمله کرد و همه خودروهای مستقر در آن را به آتش کشید که در نتیجه آن 12 سرباز کشته شده و یک سرباز زخمی شد.

216

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است