ناامن شدن اراضی اشغالی برای اسرائیل

يکشنبه 21 اسفند 1390
03:45
ناامن شدن اراضی اشغالی برای اسرائیل العالم،غزه – يکي از رهبران جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) تأكيد كرد، احساس ناامني رژيم صهيونيستي در داخل اراضي اشغالي عامل اصلي حمله تل آويو به غزه است.

"محمود الزهار" روز یکشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: يكي از مهم ترين عوامل حمله به نوار غزه احساس ناامني در سرزمين هاي اشغالي و به ويژه شهرك هاي صهيونيست نشين است.

عضو ارشد حماس گفت: به علت سقوط برخي از رژیم هاي هم پيمان اسرائیل در منطقه كه در مقابل گروههاي مقاومت موضع مي گرفتند، احساس امنيت در داخل سرزمين هاي اشغالي كم كم در حال پايان يافتن است.

الزهار خاطرنشان کرد: حمله اخير به نوار غزه فقط با هدف اطمينان بخشيدن به شهرك نشينان غاصب در سرزمين هاي اشغالي فلسطين است.

الزهار درباره موضع مصر درقبال تجاوزهاي اخير صهيونيست ها به نوار غزه، اظهار داشت: موضع مصر در اين باره تاكنون مشخص نيست؛ زيرا مصر در مرحله انتقالي به سر مي برد و هنوز در اين كشور رئيس جمهور و كابينه منتخب وجود ندارد و پارلمان جنبه اجرايي ندارد؛ با اين وجود موضع مردم مصر در اين زمينه كاملا واضح است و مصري ها هر گونه تجاوز و حمله به غزه را به شدت محكوم مي كنند.

 

درحملات رژیم اشغالگر به غزه طی 2 روز گذشته دست کم 16 فلسطینی شهید شدند.

 

10-17:44


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی در سازمان ملل: جامعه جهانی باید در حمایت از فلسطین از شعار فراتر رود


کنایه قالیباف به "هگست: این همه هزینه برای یک مجری شکست‌خورده در نقش وزیر جنگ آمریکا


گفتگوی ویژه شبکه "العالم"با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان


بقا‌ئی: ملت ایران با بصیرت سیاسی خود نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد


بیانیه علمای اهل سنت: کنترل و مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است


پیام تبریک دکتر پزشکیان به نخست وزیر جدید عراق


اعلام برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای وزارت دفاع درجنگ تحمیلی سوم + فیلم


دو توئیت مهم وزیر امور خارجه کشورمان از نشست "بریکس" در دهلی نو


کفگیر آمریکا در جنگ با ایران به ته دیگ خورد


عراقچی: تنها راه‌حل برای آمریکا، دیپلماسی و پایان کامل جنگ است