پاکسازی جاده ها برای ورود خودروهای مقاومت به قلمون+ویدئو

دوشنبه 6 شهريور 1396 - 22:59

خبرنگار العالم در گذرگاه مرطبیه در قلمون غربی گزارش کرد که تیم های مهندسی به منظور پاکسازی و خنثی کردن مین ها وارد منطقه شدند تا زمینه ورود خودروهای مقاومت را فراهم کنند.

العالم ـ سوریه

حسین مرتضی گفت: به محض حرکت اتوبوسهای حامل عناصر مسلح، خودروها و تانکهای مقاومت وارد این منطقه خواهند شد؛ این منطقه یک منطقه ای مشترک میان مقاومت و ارتش سوریه از یک سو و عناصر داعش از سوی دیگر بود.

خبرنگار العالم افزود: نیروهای مقاومت با هماهنگی با طرف سوری به منظور تامین امنیت اتوبوسهای حامل عناصر داعش و خانواده هایشان به مقصد حومه دیرالزور، در دو طرف جاده مستقر هستند.

وی خاطرنشان کرد که حدود 100 نفر و یا بیشتر از پناهندگان سوری در عرسال خواستار خروج به همراه عناصر داعش به مقصد دیرالزور شدند که این امر نشان می دهد برخی سوری ها یا برخی از افراد موجود در اردوگاه های پناهندگان سوری در عرسال با گروههای مسلح خواه جبهه النصره و یا داعش ارتباط دارند. پیش از این برخی خواستار خروج با عناصر جبهه النصره به سمت حومه ادلب شده بودند و اینک برخی دیگر می خواهند با داعشیها عازم دیرالزور شوند.

210

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است


پوتین: رهبران جهان شجاعت مردم ایران را تحسین می‌کنند


آغاز حراج شمش طلا از امروز


7هزار زائر ایرانی وارد مدینه شدند


انجام 202 پرواز در فرودگاه امام طی یک هفته


عبور یک ابرنفتکش ایرانی از محاصره آمریکا


کیک تولد جنجالی بن‌گویر با نماد طناب دار خبرساز شد


جزئیاتی از پاسخ 14 بندی ایران به پیشنهاد 9 بندی آمریکا