دریادار سیاری: بر منطقه تسلط داریم و همه تحرکات را رصد می‌کنیم

شنبه 11 شهريور 1396
11:53
دریادار سیاری: بر منطقه تسلط داریم و همه تحرکات را رصد می‌کنیم فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ۹ سال است که ناوگروه های ما بصورت متمادی در آب‌های دوردست حضور دارند و یکی از آثارش هم این است که ما توانسته‌ایم امنیت لازم برای خطوط مواصلاتی تأمین کنیم.

العالم _ ایران / سیاسی

 امیر دریادار حبیب‌الله سیّاری فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در مراسم استقبال از ناوگروه 47 این نیرو با اشاره به حضور مستمر ناوگروه های نداجا در آبهای آزاد گفت: پیام ما به کشورهای دوست، دفاع از منافع مشترک است و به دشمنان هم این پیام را می دهیم که در دفاع از منافع و منابع کشورمان از مصمّم هستیم و هراسی از تهدیدهای آنها نداریم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش ضمن تسلیت حادثه جان باختن تعدادی از دانش آموزان استان هرمزگان در پی سانحه تاسف بار تصادف به خانواده‌های آنها گفت: امروز نزدیک به 9 سال است که ناوگروه های ما بصورت متمادی در آبهای دوردست حضور دارند و یکی از آثارش هم این است که ما توانسته‌ایم امنیت لازم برای  خطوط مواصلاتی تأمین کنیم تا امروز تمام کشتی‌ها با اطمینان کامل از منطقه پرخطر در دریاها تردد کنند و این به این مفهوم است که منافع کشور در دوست‌ها حفظ شده و ما به آن افتخار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از آثار حضور ناوگروه‌ها در آبهای آزاد و بین‌المللی اهتزاز پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است افزود: نیروی دریایی راهبردی ارتش با حضور مستمر در دریاها ثابت کرده است که یک نیروی دریایی ساحلی نیست، کشور ما هم یک کشور منزوی و گوشه گیر نیست و همواره خودمان را در بین سایر کشورها نشان می‌دهیم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با تأکید بر اینکه امروز بر منطقه تسلّط داریم و همه تحرکات را رصد می‌کنیم، خاطرنشان کرد: نیروی دریایی راهبردی ارتش در راستای اجرایی شدن تدابیر فرماندهی معظّم کلّ قوا با بکارگیری تجهیزاتی که توانایی اجرای مأموریت در آبهای دور دست و با رعایت قوانین و مقرّرات بین‌المللی با تلاش و کوشش تک تک شما عزیزان آمادگی دارد هر جا منافع کشورمان هست حضور پیدا کنیم و هر اقدامی لازم باشد انجام دهیم پس لازم است دشمنان بدانند ما برای اجرای مأموریت‌های خطیر با اقتدار هرچه تمام تر حضور داریم.

دریادار سیّاری در پایان اظهار داشت: امروز در تمام مجامع بین‌المللی دریایی و همایش هایی که برگزار می‌شود نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک نیروی قدرتمند و اثرگذار در معادلات منطقه ارزیابی می‌کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد