دریادار سیاری از مراحل ساخت زیردریایی فاتح بازدید کرد

دوشنبه 13 شهريور 1396
10:55
دریادار سیاری از مراحل ساخت زیردریایی فاتح بازدید کرد فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس از زیردریایی فاتح بازدید کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلّح از پروژه‌های در دست ساخت و یا در حال تکمیل این صنعت از جمله زیردریایی فاتح بازدید کرد.

دریادار سیاری در ادامه با حضور در ناوشکن شهید بایندر و ناو پشتیبانی رزمی تنب، از نزدیک در جریان روند تعمیرات اساسی این یگان های شناور سطحی قرار گرفت.

وی در دیدار با دست اندرکاران تعمیر و ساخت یگان های شناور سطحی و زیر سطحی بر اهتمام این کارکنان برای سرعت بخشیدن در روند اقدامات مربوطه تأکید کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش و هیات همراه همچنین با حضور در هوادریای منطقه یکم این نیرو ضمن بازدید از آشیانه هاورکرافت های این یگان، آمادگی رزمی و توانمندی بالگردها و هواپیماهای بال ثابت هوادریا را مورد ارزیابی قرار دادند.

دریادار سیاری با تأکید بر حفظ آمادگی و ارتقاء آموزش کارکنان هوادریا، قابلیت های این یگان را در اجرای مأموریت های جاری نیروی دریایی راهبردی ارتش بسیار حائز اهمیت عنوان کرد.

گفتنی است در ابتدای این بازدید ناخدایکم روح الامینی فرمانده هوادریای نیروی دریایی راهبردی ارتش که اخیراً عهده دار فرماندهی بر این یگان شده است، گزارشی از میزان آمادگی و اقدامات صورت گرفته را به امیر دریادار سیاری ارائه کرد.

دریادار سیاری به همراه جمعی از معاونین و فرماندهان ستادی نیروی دریایی راهبردی ارتش روز شنبه در منطقه یکم این نیرو حاضر و ضمن استقبال و بدرقه ناوگروه های ۴۷ و ۴۸ نداجا، یگان های مستقل و بخش های مختلف ناوگان جنوب مستقر در بندرعباس را بازدید کردند.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است