پرسپولیس با پیکان از صدر پایین آمد

يکشنبه 26 شهريور 1396
22:42
پرسپولیس با پیکان از صدر پایین آمد تیم فوتبال پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر فوتبال برابر پیکان شکست خورد تا اولین باخت شاگردان برانکو ایوانکوویچ در لیگ هفدهم رقم بخورد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی 

در آخرین دیدار هفته ششم لیگ برتر فوتبال و از ساعت ۲۰ امروز یکشنبه، تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان رفت که این مسابقه در نهایت با نتیجه یک بر صفر به سود پیکان به اتمام رسید.

در حالی که خیلی ها تصور می کردند پرسپولیس با زوج منشا و طارمی در خط حمله مشکلی برای گلزنی ندارد اما این تیم پیکان بود که در دقیقه ۵ و روی ضربه کاشته مرتضی آقاخان گل اول را به ثمر رساند. شادی گل آقاخان به سمت تماشاگران پرسپولیس و درآوردن پیراهنش باعث شد تا هم هواداران به وی توهین کنند و هم داور این بازیکن را با کارت زرد جریمه کند.

تلاش پرسپولیس برای جبران نتیجه در ثمری نداشت و این نتیجه تا پایان بازی حفظ شد.

برانکو ایوانکوویچ برای افزایش قدرت هجومی پرسپولیس در دقیقه ۵۷ وحید امیری و محسن مسلمان را به جای سیامک نعمتی و بشار رسن وارد زمین کرد و چند دقیقه بعد از آن هم شایان مصلح جایش را به علی علیپور داد.

پرسپولیس در دقایق ۶۵ و ۷۰ و 76 این شانس را داشت که به گل برسد ولی ضربات طارمی توسط پیام نیازمند دروازه بان با انگیزه پیکان دفع شد. خطرناکترین موقعیت پرسپولیس که در دقیقه ۷۶ به دست آمده بود نیز  از علی علیپور به حدر رفت.

علیپور که در موقعیت تک به تک قرار داشت دروازه بان پیکان را دریبل زد ولی ضربه وی مقابل دروازه خالی به تیرک خود و راهی اوت شد.

 

در نهایت این بازی با همان یک گل به اتمام رسید تا اولین باخت پرسپولیس در لیگ برتر رقم بخورد. پرسپولیس با این باخت 13 امتیازی و در رده دوم جدول باقی ماند.

پرسپولیس این بازی را با ترکیب علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، شجاع خلیل زاده، حسین ماهینی (کاپیتان)، شایان مصلح، کمال کامیابی نیا، فرشاد احمدزاده، سیامک نعمتی، بشار رسن، مهدی طارمی و گادوین منشا آغاز کرد. برانکو به چند بازیکن اصلی پرسپولیس از جمله محمد انصاری، وحید امیری، محسن مسلمان و محسن ربیع خواه استراحت داده بود و این نفرات در ترکیب اصلی تیمش حضور نداشتند.

در تیم پیکان هم مجید جلالی تغییرات مهمی اعمال کرده بود. به جای رحمان احمدی، پیام نیازمند دروازه بان جوان پیکان درون گل ایستاده بود. همچنین امیرحسین صادقی هم که عنوان شده بود مشکلات انضباطی ایجاد کرده، در لیست تیم پیکان مقابل پرسپولیس نبود.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت