مخالفت شورای امنیت ملی عراق با همه پرسی جدايی اقلیم كردستان

دوشنبه 27 شهريور 1396
02:00
مخالفت شورای امنیت ملی عراق با همه پرسی جدايی اقلیم كردستان کابینه امنیتی عراق به ریاست حیدر العبادی نخست وزیر، روز یکشنبه مخالفت خود را با برگزاری همه پرسی جدایی در منطقه کردستان که قرار است اواخر ماه کنونی برگزار شود اعلام کرد.

دولت عراق در بیانیه ای اعلام کرد شورای وزارتی امنیت ملی عراق ( کابینه امنیتی ) در نشست روز یکشنبه بر موضع روشن و صریح خود در خصوص حمایت از وحدت، استقلال ، تمامیت ارضی و سلامت همه شهروندان این کشور تاکید و اعلام کرد با هرگونه اقدامی که امنیت کشور و شهروند عراقی را تهدید کند مخالف است.
در این بیانیه آمده است کابینه امنیتی عراق مخالفت علنی خود را با برگزاری همه پرسی جدایی از عراق اعلام و آن را غیر قانونی و تهدیدی برای امنیت ملی و وحدت مردم عراق توصیف کرد.
کابینه امنیتی عراق افزود برای محقق شدن امنیت همه مردم عراق با هر هویت و نژادی تلاش می کند و همواره خواستار حفظ امنیت کشور و همزیستی مسالمت آمیز بین شهروندان است.
وزیران کشور ، دفاع ، دادگستری ، فرمانده عملیات نظامی و روسای دستگاه های امنیتی عراق کابینه امنیتی را تشکیل می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است