نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل:

اگر برجام به نفع آمریکا نیست رئیس جمهور باید از آن خارج شود

يکشنبه 16 مهر 1396
08:10
اگر برجام به نفع آمریکا نیست رئیس جمهور باید از آن خارج شود نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل، احتمال تایید مجدد برجام در کنگره، پس از عدم تایید آن از سوی ترامپ را به عقب‌گرد توصیف کرد.

العالم - آمریکا / سیاسی

فارس -- «جان بولتون» نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل تاکید کرد اگر توافق هسته‌ای ایران به نفع آمریکا نیست، «دونالد ترامپ»‌ رئیس جمهور باید از آن خارج شود.

بولتون طی مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» گفت این ایده که ترامپ توافق را تایید نکند سپس اما به کنگره اجازه دهد با تلاش، آن را ترمیم کند، به قهقرا رفتن است.

وی این اظهارات را پس از سخنرانی روز شنبه «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران در انتقاد از گزارشات مبنی بر تصمیم ترامپ برای عدم تایید توافق به زبان آورد.

روحانی همچنین گفته بود: ایستادن پای عهد به ضرر کسی نیست که معاهده را انجام داده است بلکه به ضرر کسی است که عهد را زیر پا می‌گذارد.

این در حالی است که بولتون پیشتر گفته بود عدم تایید برجام کافی نیست و باید رسما آن را لغو کنند.

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: تعلیق توافق امنیتی از سوی ایتالیا، «شکست شرم‌آور» دیگری برای نتانیاهو است


مهدیه اسفندیاری فعال حقوق ملت فلسطین وارد ایران شد


ایران در نامه‌ای به شورای امنیت ادعاهای بحرین را پاسخ داد


رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد