بارزانی برای گفتگو با بغداد اعلام آمادگی کرد

يکشنبه 16 مهر 1396
22:22
بارزانی برای گفتگو با بغداد اعلام آمادگی کرد رئیس اقلیم کردستان عراق بر آمادگی اربیل برای مذاکره با دولت مرکزی عراق بدون پیش‌شرطی از سوی دو طرف تاکید کرد.

العالم ـ عراق

به گزارش روسیا الیوم، این اظهارات مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق در دیدار با سلیم جبوری، رئیس پارلمان عراق که امروز یکشنبه به اربیل سفر کرده است، مطرح شد.

در همین حال، هیمن هورامی، مشاور سیاسی مسعود بارزانی در صفحه خود در توییتر اعلام کرد که بارزانی در جریان این نشست تاکید کرد که اقلیم کردستان آماده گفت‌وگو با بغداد بدون هیچ پیش‌شرطی از سوی طرف‌ها ظرف مدت زمانی مشخص است.

این سفر سلیم جبوری به اربیل چند ساعت پس از نشست بارزانی با ایاد علاوی و اسامه نجیفی، دو معاون رئیس‌جمهور عراق در سلیمانیه صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، در همین حال سخنگوی وزارت خارجه عراق امروز (یکشنبه) تاکید کرد که بغداد بر گفت‌وگو با اقلیم کردستان در چارچوب قانون اساسی این کشور تاکید دارد.

وی در مصاحبه با شبکه العربیه گفت که بغداد خواهان گفت‌وگو با اقلیم کردستان برای حل مشکلات میان دو طرف است اما این شرط را مطرح می‌کند که اربیل همه‌پرسی برگزار کرده خود را ملغی کند.

0% ...

آخرین اخبار

تذکر عراقچی به وزیر جنگ رژیم اسرائیل: به هرگونه تهدید علیه مردم و رهبری پاسخ فوری می‌دهیم


قالیباف خطاب به تیم ملی فوتبال: جنگیدید و اراده و همدلی ایرانی را به نمایش گذاشتید


سازمان ملل: تنگه هرمز در اقتصاد جهان ریشه دوانده


سازمان دریانوردی:منتظر اجازه ایران برای تخلیه کشتی‌ها هستیم


کاهش خسارت ناوگان هوایی در جنگ اخیر


محافل سیاسی و مردمی ترکیه خواستار قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی شدند+ فیلم


رژیم صهیونیستی با وجود توافق، حتی از مناطق آزمایشی جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند


آغاز فروش بلیت قطار مراسم تشییع رهبر شهید از ساعت ۱۴ امروز


نامه سفیر ایران به آزاداندیشان آلمانی درباره نقش غرب در جنایت سردشت


معاریو: توافق با لبنان روی کاغذ زیباست، اما اجرای آن بعید به نظر می‌رسد