پس از انتشار خبر مجروحیت او صورت گرفت؛

انتشار ویدئوی جدید از سرکرده القاعده در سوریه

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
12:12
ویدئوی جدیدی از سرکرده «جبهة فتح الشام» (جفش) یا همان جبهة النصره سابق، منتشر شده که نشان می‌دهد این تروریست بر خلاف انتشار اخباری درباره مجروحیت شدید، سالم است.

العالم _ سوریه

 «ابومحمد الجولانی» سرکرده ائتلاف تروریستی «هیئة تحریر الشام» (هتش) و سرکرده گروه «جبهة فتح الشام» (النصره سابق) در یک ویدئویی که ظاهرا بتازگی منتشر شده، سالم به نظر می‌رسد.

دو هفته پیش روسیه اعلام کرده بود که در جریان یک حمله هوایی به یک نشست سرکرده‌های النصره (شاخه سوری القاعده) در استان ادلب (در شمال غرب سوریه)، الجولانی زخمی شده و دستش قطع شده است.

مؤسسه «امجاد» وابسته به ائتلاف هیئة تحریر الشام ویدئویی از حضور الجولانی و شماری از عناصر این گروه در درگیری‌های منطقه «ابودالی» واقع در ریف شمال شرق حماه منتشر کرد.

در این ویدئو ظاهرا الجولانی سالم است و دستان خود را به صورت طبیعی تکان می‌دهد و عملا اظهارات رسانه‌های روس مبنی بر قطع یکی از دست‌های این تروریست تکذیب می‌شود.

صحت «زمانی» این ویدئو، بدین معنا که این تصویر متعلق به مدت اخیر باشد، مستقلا قابل تأیید نیست.

سرکرده تحریر الشام در این ویدئو می‌گوید که برخی از کسانی که وی آنان را انقلابی میخواند، پس از اینکه ناامید شده اند به عناصر این ائتلاف اعمال فشار کرده‌اند که تسلیم شوند.

وی خطاب به عناصر تحت امر خود گفت که گزینه نظامی «تنها سرمایه ماست که از آن بی نیاز نمیشویم و دشمنان ما نیز به این امید نباشند که ما از آن بی نیاز خواهیم شد»

0% ...

آخرین اخبار

گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"