بیانیه ستاد تبلیغات جنگ عراق:

استفاده پیشمرگه از موشک های آلمانی برای حمله به نیروهای فدرال عراق / این حملات تلفات جانی به همراه داشته است

جمعه 28 مهر 1396
19:37
استفاده پیشمرگه از موشک های آلمانی برای حمله به نیروهای فدرال عراق / این حملات تلفات جانی به همراه داشته است ستاد تبلیغات جنگ عراق درباره حمله اخیر نیروهای پیشمرگه به نیروهای عراقی بیانیه ای منتشر کرد.

العالمعراق

این بیانیه آمده است؛ در زمانی که ما حمایت کشورهای مختلف از عراق در جنگ علیه گروه تروریستی داعش را می ستاییم به ویژه طرح مسلح سازی نیروهای پیشمرگه، متاسفانه امروز نیروهای مزبور از موشک های آلمانی ضد نیروهای فدرال عراق در منطقه التون کبری استفاده کردند که این موشک برای مبارزه با داعش به آنان داده شده بود و این حمله تلفات جانی و خسارات مادی را برای نیروهای فدرال داشت.

این بیانیه افزود که ما به افکار عمومی می گوییم که حمله مزبور نوعی نقض و عدم التزام به توافقاتی است که استفاده از سلاح را فقط علیه گروه های تروریستی مجاز می داند.

206 

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند