بیانیه ستاد تبلیغات جنگ عراق:

استفاده پیشمرگه از موشک های آلمانی برای حمله به نیروهای فدرال عراق / این حملات تلفات جانی به همراه داشته است

جمعه 28 مهر 1396
19:37
استفاده پیشمرگه از موشک های آلمانی برای حمله به نیروهای فدرال عراق / این حملات تلفات جانی به همراه داشته است ستاد تبلیغات جنگ عراق درباره حمله اخیر نیروهای پیشمرگه به نیروهای عراقی بیانیه ای منتشر کرد.

العالمعراق

این بیانیه آمده است؛ در زمانی که ما حمایت کشورهای مختلف از عراق در جنگ علیه گروه تروریستی داعش را می ستاییم به ویژه طرح مسلح سازی نیروهای پیشمرگه، متاسفانه امروز نیروهای مزبور از موشک های آلمانی ضد نیروهای فدرال عراق در منطقه التون کبری استفاده کردند که این موشک برای مبارزه با داعش به آنان داده شده بود و این حمله تلفات جانی و خسارات مادی را برای نیروهای فدرال داشت.

این بیانیه افزود که ما به افکار عمومی می گوییم که حمله مزبور نوعی نقض و عدم التزام به توافقاتی است که استفاده از سلاح را فقط علیه گروه های تروریستی مجاز می داند.

206 

0% ...

آخرین اخبار

معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن


تاسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان با ده ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت


ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن