واکنش نماینده مراجع شیعه به توهین مفتی سعودی

پنج‌شنبه 10 فروردين 1391
09:53
واکنش نماینده مراجع شیعه به توهین مفتی سعودی نماينده مراجع شيعه در کويت، با محکوم کردن اظهارات توهين آميز مفتي سعودي عليه پيامبر اسلام (ص) خواستار توبه و عذرخواهي او از همه مسلمانان شد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، آیت الله "سید محمد باقر المهری" در واکنش به اظهارات توهین آمیز "العریفی" گفت: اظهارات العریفی توهین آشکار به پیامبر (ص)، و دروغ بستن به ایشان است.

"محمد العریفی" مفتی وهابی سعودی اخیرا در اظهاراتی توهین آمیز در یک شبکه اماراتی، مدعی شد "قبل از تحریم شراب افرادی به پیامبر شراب هدیه می دادند، پیامبر اسلام نیز این شراب را می فروخته و یا هدیه می داد".

این مفتی وهابی همچنین مدعی شد  "شراب نجس نیست زیرا پس از تحریم شراب مردم بطری های شراب را در جاده ها خالی کردند، به همین دلیل پای صحابه هنگام رفتن به مسجد برای نماز به شراب آغشته می شد".

نماینده مراجع دینی در کویت خاطرنشان کرد: به دلیل اثبات حرام بودن شراب و نام بردن از آن در قرآن به عنوان ناپاکی، همه فقها شراب را مانند بول و خون، نجس می دانند.

آیت الله محمد باقر المهری خاطرنشان کرد: امامان چهار مذهب شراب را نجس دانسته اند، و آیه 90 سوره مائده نیز بیانگر نجاست شراب است.

وی تأکید کرد: العریفی باید به دلیل توهین و دادن نسبت دروغ به پیامبر (ص) به درگاه خداوند توبه کرده، و از همه مسلمانان عذرخواهی کند.



0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است