سازمان ملل: آمریکا هرچه سریعتر تحریم‌ها علیه کوبا را متوقف کند

چهارشنبه 10 آبان 1396
22:14
سازمان ملل: آمریکا هرچه سریعتر تحریم‌ها علیه کوبا را متوقف کند مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز (چهارشنبه) با تصویب قطعنامه‌ای خواستار پایان تحریم‌های آمریکا علیه کوبا شد.

العالم - آمریکا

ایسنا -- به نقل از خبرگزاری رویترز، این قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با ۱۹۱ رأی موافق به تصویب رسید. آمریکا و رژیم صهیونیستی به این قطعنامه رأی منفی دادند.

در این قطعنامه از ایالت متحده خواسته شده که هر چه سریع‌تر تحریم‌ها علیه کوبا را متوقف کند.

این اقدام مجمع عمومی سازمان ملل متحد الزام‌آور نیست و صرفاً فشاری سیاسی علیه واشنگتن محسوب می‌شود. در حال حاضر تنها کنگره آمریکا این اختیار را دارد که تحریم‌های کوبا را که از بیش از ۵۰ سال پیش برقرار است، به طور کامل بردارد.

نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد نشست این سازمان درباره صدور قطعنامه لغو تحریم‌های کوبا را تئاتری سیاسی قلمداد کرد.

وی گفت: کوبا این پیام را به جهان می‌فرستد که وضعیت نامطلوب اقتصادی، سرکوب مردم و اشاعه ایدئولوژی مخرب این کشور، تقصیر هاوانا نیست.

در همین حال، بورونو رودریگز، وزیر امور خارجه کوبا در واکنش به این اظهارات تصریح کرد: هیلی و آمریکا از کوچکترین مشروعیت اخلاقی برای انتقاد از کوبا برخوردار نیستند و این سخنان بی‌احترامی به کوبا و دولت این کشور محسوب می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان 


عجیب اما واقعی؛ دیپلمات‌های آماتور آمریکایی «عمدا» برای شکست مذاکرات چیده می‌شوند!


پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان