حمله بی سابقه نخست وزیر انگلیس به پوتین

سه شنبه 23 آبان 1396
11:49
حمله بی سابقه نخست وزیر انگلیس به پوتین نخست‌وزیر انگلیس در بی سابقه ترین حملات علیه مسکو دولت پوتین را به مداخله در انتخابات کشورهای غربی متهم کرد.

العالم ـ اروپا

به گزارش بی بی سی، ترزا می در سخنرانی خود در مهمانی شهردار لندن دولت روسیه را به تلاش برای تحت تاثیر قرار دادن جوامع آزاد متهم کرد.

ترزا می مدعی شد که آنها در تلاش برای انتشار اخبار نادرست به منظور پاشیدن بذر اختلاف در غرب هستند. با اینحال وی افزود که هرچند انگلیس به دنبال مقابله تلافی‌جویانه در برابر روسیه نیست، اما از منافع خود حفاظت می‌کند.

نخست وزیر انگلیس در این سخنرانی گفت که پیام بسیار ساده‌ای برای ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه دارد. به گفته وی پوتین باید مسیر کاملا متفاوتی را از آنچه در سال های اخیر برگزیده و باعث پیوستن شبه جزیره کریمه اوکراین به روسیه، تشدید تنش در اوکراین و آغاز حملات سایبری علیه دولت ها و پارلمان‌های سراسر اروپا شده انتخاب کند.

وی در ادامه تاکید کرد اگر روسیه رفتاری مطابق با قوانین سیاسی داشته باشد می‌تواند شریک ارزشمندی برای غرب به شمار رود.

به گزارش تسنیم به نقل از بی بی سی، نخست‌وزیر انگلیس خاطرنشان کرد، روسیه بارها حریم هوایی چندین کشور اروپایی را نقض کرده و کمپین جاسوسی سایبری و خرابکاری علیه چندین کشور اروپایی به راه انداخته است. این کارها شامل مداخله در انتخابات و حمله اینترنتی به وزارت دفاع دانمارک، پارلمان آلمان و موارد مختلف دیگر است.

این اظهارات درحالی از سوی ترزا می مطرح شده که دونالد ترامپ در روزهای اخیر اعلام کرد که به اعتقاد او پوتین در انتخابات آمریکا مداخله‌ای نداشته و از سویدیگر بوریس جانسون، وزیر خارجه بریتانیا در ماه آینده سفری به روسیه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا