لاوروف: ادعاهای اسپانیا و انگلیس علیه روسیه، «توهم» است

چهارشنبه 24 آبان 1396
15:09
لاوروف: ادعاهای اسپانیا و انگلیس علیه روسیه، «توهم» است وزیر امور خارجه روسیه تصریح کرد که ادعاهای مقامات اسپانیا و انگلیس درباره مداخله مسکو در امور داخلی این کشورها، «توهم» است.

العالم - روسیه

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اتهامات مطرح شده اسپانیا و انگلیس مبنی بر مداخله مسکو در امور داخلی این کشورها را «توهم» خواند.

لاوروف در این خصوص گفت: «ما به این حقیقت عادت کرده‌ایم که برخی از شرکای غربی ما هیچ کاری جز متهم کردن رسانه‌های روسی به مداخله در امور کشورهای دیگر و خطاب قرار دادن آنها بعنوان مأموران خارجی ندارند».

هفته گذشته، «آلفونسو داستیس» وزیر امور خارجه اسپانیا هفته گذشته اعلام کرد که شواهدی از «شبکه‌های هکری روسیه» موجود است که تلاش می‌کنند اوضاع را در اسپانیا و اتحادیه اروپا بی‌ثبات کند.

بعد از آن، «ماریا دولورس دی کاسپیدال» وزیر دفاع اسپانیا گفت که دولت اسپانیا هیچ آماری در خصوص مداخله احتمالی مقامات روسیه در اوضاع کاتالونیا در اختیار ندارد.

بنا به گزارش اسپوتنیک، به طور همزمان، ماه گذشته، «بن برادشاو» از قانونگذاران اپوزیسیون انگلیس از دولت خواست تا «درباره نگرانی گسترده در زمینه مداخله خارجی به ویژه مداخله روسیه در دموکراسی‌های غرب» به ویژه در حین کمپین برگزیت، تحقیقاتی انجام دهد.

این گزارش ادامه داد، بعلاوه، «ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس در حین یک سخنرانی مهم خود در خصوص سیاست خارجی، روسیه را به مداخله در امور کشورهای دیگر متهم کرد و «داستان‌های دروغینی» و سیاست‌های  تهاجمی را در رسانه‌ها ترویج داد تا «بذر اختلاف را در غرب بپاشد».

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود


تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود