رهبر انقلاب در روستای زلزله‌زده کوئیک:

امیدواریم این زلزله بهانه‎ای شود تا مشکلات شما تخفیف پیدا کند

دوشنبه 29 آبان 1396
12:15
امیدواریم این زلزله بهانه‎ای شود تا مشکلات شما تخفیف پیدا کند رهبر انقلاب در جمع مردم روستای زلزله‌زده کوئیک فرمودند: امیدواریم ان‌شاءالله این زلزله بهانه‌ای بشود برای اینکه مشکلات این روستا و روستاهای پیرامون و منطقه‌ی کرمانشاه، تخفیف پیدا کند. ما این امید را داریم و امیدواریم ان‌شاءالله این کار بشود.

العالم- ایران 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساعتی پیش برای بازدید از روستاهای زلزله‌زده  وارد روستای کوئیک شدند.

ایشان در جمع مردم این روستا فرمودند: ان‌شاءالله خدا بر دلهای شما آرامش و صبر و سکینه‌ی خودش را نازل کند.مشکلات شما زیاد است؛ قبل از زلزله هم زیاد بوده، زلزله هم به اینها افزوده.

رهبری انقلاب اظهار کردند: امیدواریم ان‌شاءالله این زلزله بهانه‌ای بشود برای اینکه مشکلات این روستا و روستاهای پیرامون و منطقه‌ی کرمانشاه، تخفیف پیدا کند. ما این امید را داریم و امیدواریم ان‌شاءالله این کار بشود.
ایشان تاکید کردند: من به مسئولین از ساعت اول روز دائماً سفارش کردم و کارهای خوبی هم انجام گرفته؛ هم نیروهای مسلح هم غیر نیروهای مسلح کارهای خوبی انجام دادند. باز هم سفارش می‌کنم و ان‌شاءالله امیدوارم که کارهای بهتری انجام بگیرد و بخش مهمی از مشکلات شما ان‌شاءالله برطرف بشود.از اینکه شما جوانهای_مؤمن و بانشاط و پرهیجان و پراحساس را در اینجا زیارت کردم خوشحالم.خدا ان‌شاءالله همه‌تان را حفظ کند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ عیسی قاسم: برخی نظام های عربی با توطئه‌های واشنگتن همگام هستند


گفت‌وگوی تلفنی سردار ابن‌الرضا با وزیر دفاع ترکیه/ گشایش جبهه جدید علیه حزب‌الله منطقه را با مخاطرات امنیتی مواجه می کند


اسلام‌آباد میزبان دهمین جلسه کمیته مشترک تجاری ایران و پاکستان


حمله صهیونیست‌های افراطی به یک کلیسا در قدس اشغالی


ادعای سیاستمدار عراقی درباره میانجی‌گری بغداد بین ایران و آمریکا


بقائی: با آمریکا مذاکره‌ای نداریم، مذاکرات با عمان در باره تنگه هرمز است


جنایات اشغالگران صهیونیست، اقدام فوری بین‌المللی را ایجاب می‌کند


کارشناس فلسطینی: کرانه باختری به سمت انفجار بزرگ حرکت می‌کند


لولا با اعلام نامزدی مجدد برای انتخابات ریاست جمهوری، متعهد به دفاع از حاکمیت برزیل شد


حملات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان با بمب‌های ممنوعه فسفری